Over ons

Voor wie is Jobinhoreca bedoeld?

Een nieuwe baan vinden kan behoorlijk lastig zijn, vooral wanneer iets perse in jouw regio moet zijn. Wij kunnen je daarbij een handje helpen. Ben jij een harde werker en op zoek naar een baan met uitdaging? Dan kunnen wij bij Jobinhoreca je verder helpen met de job die bij jou past en in jouw regio is. Veel bedrijven zoeken naar nieuw personeel met het juiste profiel en natuurlijk geschikte competenties. Zij kunnen bij dan ons terecht.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Het is eigenlijk heel simpel hoe we jou verder kunnen helpen. We brengen namelijk mensen die op zoek zijn naar een baan in contact met bedrijven die personeel nodig hebben. Zo zorgen we voor een situatie waarin alle partijen tevreden zijn, een win-winsituatie dus. Op Jobinhoreca vind je de jobs in horeca sector en kun je rekenen op een uitgebreid aanbod. Zo is de kans groot dat velen een leuke baan zullen vinden. Doordat onze website zo gebruiksvriendelijk is, kun je gemakkelijk zoeken naar een baan in de horeca. Uiteraard kun je ook zoeken naar een baan bij jou in de buurt. Voor werkgevers die op zoek zijn naar nieuw talent voor in de horeca, kunnen ze ook terecht op onze website. Zo kunnen ook zij gericht op zoek gaan en is het slechts een kwestie van tijd voor de juiste persoon en werkgever elkaar gevonden hebben.

Waarom zou je kiezen voor Jobinhoreca?

Een leuke baan in de horeca sector is perfect voor mensen die zoeken naar uitdaging en bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken. Vooral tegenwoordig is het erg lastig om een leuke baan te vinden. Er zijn zoveel manieren om een baan te vinden waardoor het overzicht ver te zoeken is, want waar moet je nou beginnen? Bij Jobinhoreca is werken in de horeca sector straks geen probleem meer. Wij helpen je namelijk met je zoektocht naar een leuke job en we helpen uiteraard ook werkgevers die op zoek zijn naar hardwerkende mensen. Neem dus zeker een kijkje wanneer jij nog op zoek bent naar een leuke baan!

Voor werkzoekenden

Op basis van jouw gegevens en wensen ontvang je jobs die naadloos aansluiten bij jouw profiel. Je mag dan ook regelmatige nieuwe vacatures verwachten in jouw mailbox.

Vergroot je kansen om een job te vinden. Door je cv online te plaatsen zorg je ervoor dat werkgevers jouw kwaliteiten kunnen opmerken en contact met je kunnen opnemen.

Via de zoekgeschiedenis vind je snel vacatures terug die je in het verleden hebt gezocht.

Dankzij een uitstekend integratie van de website met sociale media, kun je steeds eenvoudig solliciteren.

Voor werkgevers

Via Jobinhoreca bereik je meer dan 600.000 potentiële kandidaten. De kans dat je een geschikte kandidaat vindt, is dan ook bijzonder groot.

Je hebt direct inzicht in de resultaten van jouw vacature. Via Dashboard kan je jouw vacature analyseren, interpreteren, opvolgen en eventueel bijsturen.

Plaats uw job direct online op JOBINHORECA

Uw job 30 dagen online op JOBINHORECA.

Zichtbaar door duizenden kandidaten.